OFFICE

OFFICE

AN ENGLISH CORNER

Loading...

Monday, July 9, 2012

MATH QUIZ IN ENGLISH

For those who can answer the following questions, please write down your full name, place & date of birth, class / school, home address / phone number, and your best answers to the provided comment place below.  The answer submission is due to 17 July 2012There will be some special prizes for you.  Good luck!
1. Of the following, which is greater than ½ ?
A. 2/5
B. 4/7
C. 4/9
D. 5/11
E. 6/13
2. If an object travels at five feet per second, how many feet does it travel in one hour?
A. 30
B. 300
C. 720
D. 1800
E. 18000
3. What is the average (arithmetic mean) of all the multiples of ten from 10 to 190 inclusive?
A. 90
B. 95
C. 100
D. 105
E. 110
4. A cubical block of metal weighs 6 pounds. How much will another cube of the same metal weigh if its sides are twice as long?
A. 48
B. 32
C. 24
D. 18
E. 12
5. In a class of 78 students 41 are taking French, 22 are taking German and 9 students are taking both French and German. How many students are not enrolled in either course?
A. 6
B. 15
C. 24
D. 33
E. 54
6. If f(x) = │(x² – 50)│, what is the value of f(-5) ?
A. 75
B. 25
C. 0
D. -25
E. -75
7. ( √2 - √3 )² =
A. 5 - 2√6
B. 5 - √6
C. 1 - 2√6
D. 1 - √2
E. 1
8. 230 + 230 + 230 + 230 =
A. 8120
B. 830
C. 232
D. 230
E. 226


9. Amy has to visit towns B and C in any order. The roads connecting these towns with her home are shown on the diagram. How many different routes can she take starting from A and returning to A, going through both B and C (but not more than once through each) and not travelling any road twice on the same trip?
A. 10
B. 8
C. 6
D. 4
E. 2 

10. In the figure above AD = 4, AB = 3 and CD = 9. What is the area of triangle AEC ?
A. 18
B. 13.5
C. 9
D. 4.5
E. 3 

If you are curious with the answers, come to LKP Global Lingua Brebes and ask Mr. Tri Mujiyanto, S.Pd.  Why? because he can explain the  all process of solving the math problems.  We'll be waiting for you there ^_^
 

2 comments:

leads you to the global world said...

The Examples of how to answer the math quiz in English

Full Name : Leksito Rini
POD, BOD : Jakarta, 16 March 1997
Class/School : X/SMA Negeri 1 Brebes
Address : Jalan M.T. Haryono No. 15 Saditan - Brebes
Phone No. : 0283 - 673016
Answers :
1. A 6. D
2. B 7. C
3. C 8. B
4. D 9. A
5. E 10. B

leads you to the global world said...

Maaf ada ralat...bukan POD atau BOD...yang benar Place of Birth (POB) dan Date of Birth (DOB). Terima kasih.

EDUCATION FEE 2013

BIAYA PENDIDIKAN

LKP GLOBAL LINGUA BREBES

* Biaya paket sebelum mendapat potongan beasiswa pendidikan

Jenis Kelas

Durasi

Jumlah Peserta

Biaya per peserta didik

Kalkulasi Hemat per pertemuan (20x)

Reguler

90’ atau 1,5 jam

3 – 5 orang

Rp.

500.000,-

Rp.

25.000,-

Privat

60’ atau 1 jam

1 – 2 orang

Rp.

900.000,-

Rp.

45.000,-

90’ atau 1,5 jam

Rp.

1.000.000,-

Rp.

50.000,-

Reguler TOEIC/TOEFL Preparation

60’ atau 1 jam

3 – 5 orang

Rp.

600.000,-

Rp.

30.000,-

90’ atau 1,5 jam

Rp.

750.000,-

Rp.

37.500,-

Privat TOEIC/TOEFL Preparation

60’ atau 1 jam

1 – 2 orang

Rp.

1.200.000,-

Rp.

60.000,-

90’ atau 1,5 jam

Rp.

1.500.000,-

Rp.

75.000,-

* Biaya paket setelah mendapat potongan beasiswa pendidikan

Nilai Mapel *

Besarnya Beasiswa (%)

Biaya Pendidikan

Kelas Reguler

(3-5 siswa)

Kelas Privat (60’)

(1-2 siswa)

Kelas Privat (90’)

(1-2 siswa)

91 – 100

50

Rp. 250.000,-

Rp. 450.000,-

Rp. 500.000,-

81 – 90

40

Rp. 300.000,-

Rp. 540.000,-

Rp. 600.000,-

71 – 80

30

Rp. 350.000,-

Rp. 630.000,-

Rp. 700.000,-

<= 70

20

Rp. 400.000,-

Rp. 720.000,-

Rp. 800.000,-

* Dengan syarat-syarat sebagai berikut :

1. membawa 1 (satu) lembar fotocopy nilai raport semester 2 (dua).

2. mengumpulkan pas foto ukuran 3x4 cm sebanyak 3 lembar.

3. membayar modul pembelajaran sebesar Rp. 20.000,-

4. membayar biaya pendaftaran Rp. 30.000,-

5. berlaku untuk 1 (satu) level untuk kursus Bahasa Inggris dan Komputer.

6. beasiswa ini berlaku mulai tanggal 22 Juni 2013 sampai dengan 31 Juli 2013

Untuk keterangan lebih lanjut hubungi :

LKP Global Lingua Brebes

Jln. M.T. Haryono No. 15 Saditan Brebes

Telepon : (0283) 673016

* SMP & SMA

SD (nilai rata-rata kelas)

Biaya Bimbingan Belajar Matematika, IPA, dan Calistung

RIDIA STUDY CLUB BREBES

(terhitung mulai tanggal 1 Juli 2013)

Tingkat Pendidikan

Jenis Kelas

Durasi

Jumlah Peserta Didik

Biaya/bulan (*)

TK/SD

Reguler

60’

3 – 5 orang

Rp.

100.000,-

90’

Rp.

125.000,-

Privat

60’

1 – 2 orang

Rp.

200.000,-

90

Rp.

250.000,-

SMP/MTs

Reguler

60’

3 – 5 orang

Rp.

150.000,-

90’

Rp.

175.000,-

Privat

60’

1 – 2 orang

Rp.

300.000,-

90’

Rp.

350.000,-

SMA/MA

Reguler

60’

3 – 5 orang

Rp.

175.000,-

90’

Rp.

200.000,-

Privat

60’

1 – 2 orang

Rp.

350.000,-

90’

Rp.

400.000,-








(*) Pendaftaran sebesar Rp. 25.000,-

1 (satu) bulan sebanyak 8 (delapan) kali pertemuan.